Tisková zpráva VIII. České firemní hry 2014 - zimní

17.02.2014 00:13

Tisková zpráva VIII. České firemní hry 2014 - zimní

VIII. České sportovní firemní hry – zimní, Liberec

Asociace firemních sportů a zdraví o.s. je sdružení aktivních firem podporující zdravý životní styl svých zaměstnanců a firemní kulturu v duchu FAIR PLAY BUSINESS.

Hlavní událostí a největším setkáním firemních týmů z celé České republiky v kalendáři AFSZ jsou České sportovní firemní hry, které se tentokrát konaly v Liberci. V termínu 14.-16.2.2014 se na libereckých sportovištích a areálech setkalo celkem 228 účastníků z 25 firem a organizací, aby si užili příjemnou atmosféru firemního sportu a navázali nové obchodní i osobní kontakty v duchu FAIR PLAY BUSINESS.

Záštitu nad akcí za Liberecký kraj převzala Zuzana Kocumová a jménem Evropského parlamentu Oldřich Vlasák. Velmi vzácným hostem za Český olympijský výbor byla čestná předsedkyně, paní Věra Čáslavská. Ambasadorkou her se stala mistryně světa ve sportovním aerobiku Denisa Barešová.

Zaměstnanci zúčastněných firem měli možnost během dvou dnů si vyzkoušet a užít více než 20 disciplín a sportů, například: curling, biatlon, skialpinismus, hokej, běžky, snowboard, sjezd, squash, bowling, poker, rychlobruslení a další…

VIII. České sportovní firemní hry se odehrály v běžeckém areálu Bedřichov,  Ski Ještěd, Sport Park Liberec, Tipsport arena. Společenské večery a ubytování bylo zajištěno v hotelu Babylon. Akce se odehrála za podpory partnerů: eVito, Mladá fronta, PwC, Your-Guide.cz, BVV, Matcha Tea, Paintballgame.cz

Organizaci akce zajistil tým www.kasty.czwww.sundisk.cz pod záštitou www.afsz.cz

Vítězem se stal tým společnosti Česká spořitelna, na druhém místě Kooperativa a třetí příčku obsadilo KSM Castings.

Fotogalerie akce VIII. České firemní hry 2014 - zimní

Radost vítězů

Bowling - partner disciplíny Nadace Petra Koukala

Curling / partner disciplíny LINET

Běžky a biatlon 1 .část / partner disciplíny eVITO

Běžky a biatlon 2 .část / partner disciplíny eVITO

Na další akci IX. České firemní hry-letní v termínu 16.- 18.5. očekávají organizátoři účast více než 40ti firem z celé České republiky a novinkou akce budou Teambuilding Games v srdci Českého ráje, na které bude navazovat sobotní program Sport Games s více než 30 disciplínami a turnaji.

Více informací na www.csfh.cz

Pokud se chcete zúčastnit příští akce v termínu 16.-18.5.2014 i vy,