Tisková zpráva - ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2013

22.05.2013 15:14

Tisková zpráva - ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2013

Čtvrtý ročník akce ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní proběhl již tradičně ve Sportovním centru Nymburk v termínu 17.5. - 19 5.2013. Asociace firemních sportů a zdraví o.s. připravila toto sportovní setkání pro zástupce předních českých firem jako oblíbený způsob networkingu mezi společensky zodpovědnými firmami.

Ve 20 disciplínách a turnajích se utkalo 264 účastníků, kteří reprezentovali loga 23 firem. Soutěže proběhly v klasických disciplínách jako je Atletika, Badminton, Beach volleyball, Florbal, Golf, In-line, Lukostřelba, Plavání, Stolní tenis, Tenis, Volejbal ( plážový i šestkový ), ale i v méně obvyklých jako například Freediving, Rybaření, nebo Teambuilding Games.

V celkovém pořadí firemních her se na 3. místě umístila společnost ALBI Česká republika a.s., na místě druhém společnost Česká spořitelna a.s.. Vítězem a držitelem putovního poháru se pro rok 2013 stala společnost Kooperativa pojišťovna a.s..

Ambasadorem akce se stal známý český badmintonista Petr Koukal a pozvání také přijali cyklista Jan Hruška a Barbora Černošková.

Pro účastníky byly, kromě sportovních disciplín, připraveny také dva společenské večery a další doprovodný program. Sportovci měli možnost zahrát si v rámci exhibice proti Petru Koukalovi badminton, zapojit se do Bikové školy Jana Hrušky. Poté mohli relaxovat na masážích, které již tradičně poskytovala společnost Masáže Pro. V průběhu večera bylo možné shlédnout exhibici zápasníků MMA a taneční vystoupení dívek ze Šiklandu.

Během slavnostního vyhlášení byl předáno 36 sad medailí a pohárů pro nejlepší účastníky, stejně jako věcné ceny pro vítěze.

Mediálně ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2013 podpořily odborné tituly Právo& Byznys, Obchod & Finance, Strategie a internetová televize MotivP. Mezi daší partnery patřily společnosti KASTY.CZ, Phiten, Lanové centrum PROUD, Česá cesta, Česká asociace MMA, Wine for you, Harmonie vína, Šikland, a Prague International Marathon.

Jsme velmi rádi, že ČESKÉ SPORTOVNÍ FIREMNÍ HRY - letní 2013 zaznamenaly velký úspěch u svých účastníků a těšíme se na viděnou v rámci ČESKÝCH SPORTOVNÍCH FIREMNÍCH HER - zimních 2014.

Pro firmy přihlášené do konce září zvýhodněné startovné na České sportovní firemní hry - zimní !!!

http://www.csfh.cz/prihlaska (externí odkaz)

Vítězné firemní týmy